Beste leden van de Fotobond Afdeling Limburg,



Het bestuur van de Afdeling Limburg organiseert jaarlijks een wedstrijd seriematig fotograferen voor alle aangesloten clubleden en persoonlijke leden.
De inzendingen voor deze wedstrijd zullen door een jury beoordeeld worden op inhoud en techniek en de inzenders van de beste series worden door het bestuur van de Afdeling genomineerd voor deelname aan Foto Nationaal 2018, een fotosalon met het beste seriematige fotowerk van de Nederlandse vrijetijdsfotografen.

 

Dat er bij de leden van de Fotobond, Afdeling Limburg in toenemende mate aandacht/interesse is voor seriematig werk, blijkt uit het aantal inzendingen voor de afdelingswedstrijd "Serie van 5 met Samenhang" bij de voorgaande edities. Ook in 2018 zal deze afdelingswedstrijd weer worden georganiseerd. De series dienen te worden ingezonden naar of afgegeven bij het Huis voor de Kunsten in de periode:


  
maandag 26 maart t/m vrijdag 30 maart 2018
 
De bekendmaking van de genomineerde series en de openbare bespreking van alle inzendingen zal medio april plaatsvinden.

De inzenders van de genomineerde series, aangevuld met de inzenders van een nog vast te stellen aantal ‘eervolle vermeldingen’, zullen door het afdelingsbestuur worden voorgedragen voor deelname aan Foto Nationaal 2018.
 

Voor verdere informatie wordt verwezen naar de onderstaande, te downloaden, documenten:
- aankondiging en regelement (pdf)
- aanmeldingsformulier (docx) of aanmeldingsformulier (pdf)
- stickervel (docx) of stickervel (pdf)

 

De inzendingen van 5-met-Samenhang 2018 worden op onderstaande datum en plaats besproken door de jury, die tevens een toelichting zal geven op de beoordelingscriteria. Aansluitend aan de bespreking zullen de genomineerde series en de series met een eervolle vermelding bekend worden gemaakt en worden de certificaten uitgereikt.

donderdag 26 april 2018 - aanvang 20.00 uur

Zalencentrum ‘De Velderie’

Prins Bernhardstraat 1 - 6043 BG Roermond

 

3001973 s