Afdelingswedstrijd

"Serie van 5 met Samenhang" 2017

Het bestuur van de Afdeling Limburg organiseert jaarlijks een wedstrijd seriematig fotograferen voor alle aangesloten clubleden en persoonlijke leden.

De inzendingen voor deze wedstrijd zullen door een jury beoordeeld worden op inhoud en techniek en de inzenders van de beste series worden door het bestuur van de Afdeling genomineerd voor deelname aan Foto Nationaal, een fotosalon met het beste seriematige fotowerk van de Nederlandse vrijetijdsfotografen.

 

Dat er bij de leden van de Fotobond, Afdeling Limburg in toenemende mate aandacht/interesse is voor seriematig werk, blijkt uit het aantal inzendingen voor de afdelingswedstrijd "Serie van 5 met Samenhang" bij de voorgaande edities.

De onderstaande serie van Vivian Beks (Fotokring Stein) behoorde in 2016 tot de genomineerden.

 

 

Ook in 2017 zal deze afdelingswedstrijd weer worden georganiseerd.

De series dienen te worden ingezonden naar of afgegeven bij het Huis voor de Kunsten in de periode:

 

maandag 20 maart t/m vrijdag 24 maart 2017

 

De bekendmaking van de drie prijswinnende series en de (openbare) bespreking van alle inzendingen zal plaatsvinden op woensdag 12 april 2017.

Nadere informatie over de locatie en het aanvangstijdstip volgt.

 

De inzenders van de drie prijswinnende series, aangevuld met de inzenders van een nog vast te stellen aantal ‘eervolle vermeldingen’, zullen door het afdelingsbestuur voorgedragen om uitgenodigd te worden voor deelname aan Foto Nationaal 2017.

 

Klik hier voor het downloaden van het wedstrijdreglement (pdf), het inschrijfformulier (docx) en het stickervel (docx).