logoFBL3web


 

Iets voor jou?

 

 

Bestuurslid Wedstrijden & Exposities bij de Fotobond Afdeling Limburg.

 

Wij zoeken voor ons bestuur een nieuw bestuurslid die zich bezig zal houden met het organiseren van fotowedstrijden en eventueel daaraan gekoppelde exposities.

Jaarlijks organiseert de Afdeling de wedstrijd '5-met-Samenhang' die is gericht op seriematige fotografie. Daarnaast is er jaarlijks een thematisch wedstrijd 'Limburg in Beeld', waarvan het bestuur van de Afdeling het thema vast stelt. Tweejaarlijks wordt 'Limburg Foto' georganiseerd. Ook tweejaarlijks wordt, samen met onze Belgische en Duitse collega’s, de 'Euregionale fotowedstrijd' gepland.

Ben je goed in organiseren, in communiceren en heb je enige affiniteit met fotografie, dan gaan we graag met in jou gesprek.

Wat wij bieden is een positieve teamgeest en veel interessante contacten in de fotografische wereld in Limburg en onze buurlanden.

 


Webredacteur bij de Fotobond Afdeling Limburg.

Voor het onderhouden van de website van de Afdeling Limburg van de Fotobond zoeken wij een webredacteur. Momenteel wordt het onderhoud van de website gedaan door één persoon. We willen hiervoor graag minimaal twee personen.

Op de website worden alle activiteiten gepubliceerd die door de Afdeling worden georganiseerd. Ook worden de exposities van de aangesloten clubs gepubliceerd in een agenda. Iedere maand worden alle activiteiten gebundeld in een Afdelingsbulletin dat aan alle abonnees wordt gestuurd.

Als je vertrouwd bent met Joomla is dat mooi meegenomen, maar is niet strikt noodzakelijk. Het is wel prettig als je handig met de computer bent.

 

December 2017
Het bestuur van de Fotobond Afdeling Limburg

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.