Hopelijk heeft iedereen een lekkere vakantie gehad. Even lekker uitgewaaid of genoten van grootse vergezichten. Het hoofd leeg gemaakt en alle dagelijkse beslommeringen verkruimeld. Voor de workaholics onder ons is vakantie een hinderlijke onderbreking van de werkzaamheden. En zo heeft iedereen weer een andere beleving van vakantie.

Misschien heeft de vakantie nog wat mooie of interessante foto’s opgeleverd. Misschien alleen wat vakantiekiekjes voor de familie. Hoe dan ook, als we er maar plezier aan beleven en misschien ook anderen kunnen laten meegenieten.

De inlevertermijn voor deelname aan Limburg Foto komt nu snel dichterbij, van 19-23 september 2016 bij het Huis voor de Kunsten in Roermond. Tijd dus om te gaan selecteren. We zijn als bestuur van de Afdeling Limburg uiteraard zeer benieuwd naar alle creatieve beelden die onze leden hebben weten te maken in de afgelopen periode. En we rekenen op veel inzendingen zodat de jury een moeilijke taak heeft om de beste honderd foto’s te selecteren.

Een blik op de agenda op onze website laat zien dat september een drukke maand is met veel clubexposities en de start van BredaPhoto. En als er dan nog tijd overblijft kunnen we ook nog de Photokina in Keulen.

Kortom gelegenheid genoeg om de relaxte vakantiebeleving weer snel te vergeten.

 

Frans Grommen

Voorzitter Fotobond Afdeling Limburg