Aankondiging

Website Fotobond Afdeling Limburg stapt over!

Actuele informatie over allerlei fotografieonderwerpen op een veilige manier aanbieden aan alle fotoclubs in Limburg. Dat is het doel van onze website www.fotobondlimburg.nl. Om dit blijvend te kunnen doen, hebben we als bestuur van de Fotobond Afdeling Limburg ervoor gekozen vanaf 1 januari 2020 hiervoor de afdelingspagina op de landelijke website (www.fotobond.nl) te gebruiken. Het gebruik van deze pagina is gratis, biedt de benodigde veiligheid en op deze manier presenteren de afdelingen van de Fotobond zich op dezelfde manier.

Onze huidige website komt hierdoor per 1 januari 2020 te vervallen. De domeinnaam blijft wel bestaan. Via die domeinnaam kom je straks op de afdelingspagina terecht. Natuurlijk kun je ook via de landelijke website naar de afdelingspagina van Fotobond Limburg klikken. Dat kan nu ook, kijk maar eens op https://fotobond.nl/over-fotobond/afdelingen-en-clubs en kom op die manier nu nog op onze huidige website terecht.

Op de achtergrond wordt op dit moment hard gewerkt aan het overzetten van de informatie om deze per 1 januari 2020 via de landelijke website te kunnen aanbieden. Dit gebeurt door een overdracht van de huidige webredactie aan de nieuwe webredactie. Vanwege deze overstap zal vanaf november er géén Afdelingsbulletin en Foto van de Maand meer verschijnen. De huidige webredactie beëindigt haar taken eind 2019 en we bedanken hun voor hun jarenlange inzet om de website actueel te houden.

Bestuur Fotobond Afdeling Limburg

november 2019.