Aankondiging Afdelingswedstrijd

"Serie van 5-met-Samenhang" 2019

Het bestuur van de Afdeling Limburg organiseert jaarlijks een wedstrijd seriematig fotograferen voor alle aangesloten clubleden en persoonlijke leden.
De inzendingen voor deze wedstrijd zullen door een jury beoordeeld worden op inhoud en techniek en de inzenders van de beste series worden door het bestuur van de Afdeling genomineerd voor deelname aan Foto Nationaal 2019, een fotosalon met het beste seriematige fotowerk van de Nederlandse vrijetijdsfotografen.

Dat er bij de leden van de Fotobond, Afdeling Limburg in toenemende mate aandacht/interesse is voor seriematig werk, blijkt uit het aantal inzendingen voor de afdelingswedstrijd "Serie van 5 met Samenhang" bij de voorgaande edities.

De onderstaande serie van Rob Driessen (FotoKring Stein) ontving in 2018 de 1e prijs en op basis hiervan werd Rob genomineerd voor Foto Nationaal 2018.


Rob Driessen - Artic Wonderland

Onder de menukop foto's zijn alle inzendingen voor 'Series van 5-mrt-Samenhang' vanaf 2015 nog eens terug te zien !

Ook in 2019 zal deze afdelingswedstrijd weer worden georganiseerd. De series (foto's zonder passe-partout) dienen te worden ingezonden naar of afgegeven bij het Huis voor de Kunsten in de periode:


maandag 18 maart t/m vrijdag 29 maart 2019


De bekendmaking van de genomineerde series en de openbare bespreking van alle inzendingen zal eind april plaatsvinden.

De inzenders van de genomineerde series, aangevuld met de inzenders van een nog vast te stellen aantal ‘eervolle vermeldingen’, zullen door het afdelingsbestuur worden voorgedragen voor deelname aan Foto Nationaal 2019.


Wedstrijdreglement en Inschrijfformulier zijn op www.fotobondlimburg.nl te downloaden.

 

 Klik hier voor het downloaden van het Wedstrijdreglement en Inschrijfformulier (pdf's).

Klik hier voor het inschrijfformulier in WORD-formaat.

mede mogelijk gemaakt door: