Agenda en vooraankondigingen van exposities van bij de fotobond afdeling Limburg aangesloten verenigingen.

Voor een betere spreiding en vooral om gelijktijdige openingen van clubexposities te voorkomen, verzoeken wij besturen van fotoclubs, die een expositie gepland hebben, om alvast datum en tijdstip kenbaar te maken.·Zo kunnen we wellicht voorkomen, dat er op hetzelfde tijdstip exposities geopend worden.·Het zijn toch gebeurtenissen, waar iedereen graag bij wil zijn en waar de betrokken clubs enorm veel tijd en energie in gestoken hebben. U kunt de gegevens doormailen naar:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
 
Voor meer en actuele informatie (o.a. data, openingstijden en adres) klik hieronder op de betreffende link.

  

september
- uiterlijk 29 september
Inzenden van foto's voor de Euregionale Fotowedstrijd.
Nadere informatie over deze fotowedstrijd en over de wijze van inzenden zal, inclusief het wedstrijdreglement en het inschrijfformulier, op korte termijn op deze website en in het regiobulletin bekend worden gemaakt.

- 1 september 
Op vrijdag 1 september 2017 presenteert Loek Groenendijk, middels een beamerpresentatie, zijn serie "het indiscrete oog", waarvan inmiddels een prachtig boek in diverse talen verschenen is.
Aanvang 20.00 uur in Sportcentrum Gitek Leeuwerikstraat 2 in Nuth. Toegang : gratis, wel gaarne even aanmelden via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Klik hier voor meer informatie.

- van 1 t/m 29 september 
Fotoexpositie van de Fotokring Stein in het gemeentehuis van Beek aan de Raadhuisstraat 9 in Beek.
Voor openingstijden en achtergrondinfo over deze expositie klik hier voor een pdf met alle informatie !

- 15, 16 en 17 september 
Fotokring Echt bestaat 60 jaar en dat vieren ze met de expositie '60 jaar Fotokring Echt'.
Adres: Vincentiuslaan 9, 6114 ED Susteren.

oktober
- 30 sept. en 1, 7 en 8 oktober 
Jaarlijkse foto-expositie van Amateur Fotogroep Tegelen (AFT) in een van de gebouwen van het missiehuis St. Michaël in Steyl.
Opening is op zaterdag 30 september om 15.00 uur. De verdere openingstijden zijn van 11.00 tot 17.00 uur.
Voor meer info over deze expositie raadpleeg www.afg-tegelen.nl.

november

- 4 en 5 november
Fotoclub FotArt exposeert in café d’r Klinge op het Pancratiusplein 47 in Heerlen Centrum.
De opening is op zaterdag 4 november om 20 uur.
Op zondag 5 november is ons werk te zien van 13.00 – 18 uur.

- 3 t/m 19 november 
In samenwerking met het gemeentearchief Venlo aan de Dokter Blumenkampstraat 1, 5914 PV Venlo organiseert Fotoclub Venlo een jubileumtentoonstelling t.g.v. 70 jarig bestaan. De tentoonstelling is gedurende de openingstijden van het gemeentearchief gratis te bezoeken op dinsdag tot en met vrijdag van 9.00-16.30 uur. Bovendien wordt het gemeentearchief in de weekeinden van 4-5;11-12;18-19 november 2017 opengesteld van 11.00 tot 16.00 uur.

- 3 t/m 23 november
Fotogroep Abedia Landgraaf exposeert in het Burgerzaal van het gemeentehuis in Landgraaf. De opening is op vrijdag 8 november om 20 uur. 
De expositie is elke werkdag te bezoeken van 8:30 tot 17:00 uur en op donderdag tot 19:00 uur.

- 19 november
Fotoclub Venlo organiseert een lezing met Marcel van Balken, een gerenommeerd fotograaf, die zowel in binnen- als buitenland in hoog aanzien staat en diverse prijzen heeft gewonnen met zijn fotowerk. Zie zijn website: www.photure.nl 
Marcel  zal twee  lezingen houden op 19 november 2017: lezing 1 om 13.30 uur en lezing 2 om 15.30 uur in het gemeente archief Er wordt op een grote belangstelling gerekend, echter er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.